Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Latarka i podstawowe eq

D1C3.exe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w WarZ i po kilku dedach zauważyłem, że nie dostaje się latarki i podstawowych itemków.Moje zdanie takie na to,, Zjechali.... to na całego i psuje to rozgrywkę aż grać się odechciewa'' Lol co mam niby zrobić zabijac zombi rękami którymi sie kr...wa nie da.

O czym oni wgl pomyśleli -.-i.Jak wejde do miasteczka jak zbiore młotek czy pałke jak to jest tak rzadkie jak budyń?

Czym mam zabić zombi jeśli chce zdobyć eq a bez zabijana się nie obejdzie gdyż zazwyczaj w miasteczkach jest po 70 zombi z tego co 2 min sie respią losowo.Tyle na ten temat co wy o tym sądzicie i jak zdobyć itemi bez broni ?

Opublikowano

-_- aż czytać się tego nie da co napisałeś... po prostu naucz się grać, jak przechodzisz koło zombi to nie napie***alaj sprint, tylko na kuckach !

Opublikowano

Na kuckach widać kolejny inteligent widze nawet nie grałeś a się wypowiadasz.Zombi są na środku.A na środku sa otwarte budynki czyli sklepy gdzie jest najwięcej rzeczy i często są tam bronie więc nic nie wiesz na temat.Nawet jak na leżaka będziesz to tak czy siak zombi cię zobaczy bo są najbliżej wartych itemków więc do 3-4 m mamy jedynie spokój i zombi nas nie widzą.Więc aż czytać się cb nie chce :)

Opublikowano

Musisz nauczyć się grać i tyle. Już tyle razy zaczynałem z niczym, a później miałem m16-ski czy różne inne rzeczy. Jeśli sobie nie radzisz to może kup GC i wydaj to na bejsbola czy jakoś broń wręcz.

Opublikowano

Bejsbola miałem i było ok m16 five seven B92 ,kamizelkę,hełm,czapkę mikołaja itp.Tylko potem koleś mnie zdjął.Bo grałem z kolegą ja nie miałem nic a on miał latarke to zombi zgarnialiśmy i na jakieś auto i załatwialiśmy a potem rzeczy szukaliśmy w military base ale skończył mu sie klucz na 24h. itp.Ale bez broni to masakra bo jedyne wyjście to ucieczka a ze skradaniem też nie jest łatwo...

Ale myślę, że innaczej nieda się zdobyć eq .Jedyne wyjście to 1 zgarnia zombie 2 wchodzi do budynku i zbiera itemki.

Opublikowano

Na kuckach widać kolejny inteligent widze nawet nie grałeś a się wypowiadasz.Zombi są na środku.A na środku sa otwarte budynki czyli sklepy gdzie jest najwięcej rzeczy i często są tam bronie więc nic nie wiesz na temat.Nawet jak na leżaka będziesz to tak czy siak zombi cię zobaczy bo są najbliżej wartych itemków więc do 3-4 m mamy jedynie spokój i zombi nas nie widzą.Więc aż czytać się cb nie chce :)

szkoda się wypowiadać na twój temat, jak ty idziesz od razu do clearview to się nie dziwię, kurde szkoda, że jestem takim nupem i mam tylko cały magazyn broni ;(

Opublikowano

Mam dla ciebie rade:Chodź po małych wsiach nie idź do wielkich miast bo tam są zombie + inni gracze.I na dodatek chodź na kucaka lub na brzuchu to jest dobry sposób.Jeżeli chcesz żeby cie zombie nie zaatakowało chodź na kucaka i powoli wtedy nie hałasujesz i cie nie słyszą wtedy masz szanse na przeżycie.Nie biegaj po ulicy bo cie zauważą gracze.

Opublikowano

Zombi da się ogarnąć tylko te latarkę już mogli dać żeby łatwiej było.Bo tak czy siak z latarką nie zaszalejesz ale da się zombie ogarnąć.

Właśnie zdobyłem JERICHO 9mm i lecę dalej zaszedłem do marketu i czekam na resp dobrych itemków a potem idę zostawić itemki w Safe MPCforum.

Opublikowano

Zombi da się ogarnąć tylko te latarkę już mogli dać żeby łatwiej było.Bo tak czy siak z latarką nie zaszalejesz ale da się zombie ogarnąć.

Właśnie zdobyłem JERICHO 9mm i lecę dalej zaszedłem do marketu i czekam na resp dobrych itemków a potem idę zostawić itemki w Safe MPCforum.

Na przełomie Stycznia/Lutego będzie można ogarnąć bez niczego.

Ma zostać dodana walka wręcz. Ciekawe jakie będzie tego DMG :D

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Poprostu musisz jak dac rade i zdobyc cos do bicia .

A jak masz tego duzo to odnies do safe zonu i potem na poczatek gry sobie bedziesz dawal cos :) Proste ;d ja mam teraz 5 stron broni i wgl..bardzo duzo tego a zaczynałem tak jak kazdy ;)

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

Mi także sprawiało to problemy ale już się nauczyłem jak grać i teraz nie mam problemów poprostu starałem się skradać do marketów na kucaka itp. jeśli mi się nie udało i mnie zombi zaczeło gonić to biegłem to mojego celu np. market i tam sprawdzałem jeśli nic nie było to biegłem na pocztę lub do innego i wkońcu coś się znalazło i na autko i spokojnie wybić zombie ;D Da się naprawdę nic trudnego poprostu trzeba wprawy ;D

Opublikowano

Ok z itemkami można ogarnąć tylko po wyjściu z miasta czyha 2 niebezpieczeństwo tak zwani bandyci tak samo przy safe zonie.Chciałem zanosić eq a tam nagle strzał i leże podbiega koleś i zawija eq. Dlatego najlepiej grać w co najmniej 3,2 osoby na razie jestem sam ale niebawem może dołączą się z 3-4 osóbki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...